Magamról

Orosz Róbert

Szakmai önéletrajz:

Fiatalabb koromban voltak olyan időszakok, amikor nem valami jól éreztem magam. Láttam a világ negatív arcát, s a környezetemben az emberek szenvedését. Sok szorongás, és valamiféle hiányérzet volt bennem. Talán ezért kezdett nagyon foglalkoztatatni, hogyan tud az ember egészséges, teljes, boldog életet élni, illetve hogyan tudja kibontakoztatni a benne lévő lehetőségeket.

Olyan 14 éves korom körül találkoztam először olyan gondolatokkal, melyek megkérdőjelezték azt a hitet, miszerint az emberek sorsa menthetetlenül az, hogy idősebb korukra boldogtalanul, testi-lelki nyavalyáktól sújtva értetlenül kelljen sodródniuk az életúton. Innentől fogva egyfajta belső vágytól ösztökélve kerestem a fejlődés és kiteljesedés lehetőségét.

Foglalkozni kezdtem meditációval, harcművészetekkel, pszichológiával, jógával, spirituális tanításokkal. Jelenleg e területeken szerzett ismeretek, tapasztalatok integrációjával dolgozom egyetemi oktatásban, egyéni, család, párkapcsolati, és rendszer tanácsadásban, családfelállításokon, illetve stressz-kezelés tréningeken.

Dr. Orosz Róbert
pszichológus, rendszerszemléletű tanácsadó