Létezéspont 2. képzés - Gyógyító újrakapcsolódás

Mindfulness

„Elfelejtetted, hogy sugárzóan szép kozmikus csoda voltál. Elfelejtetted, hogy mindenki más is az volt” (Transzformáció társasjáték)

Nem az a kérdés, hogy Isten elérhető-e számunkra, hiszen Ő mindig és mindenhol jelen van. A kérdés, mi elérhetőek vagyunk-e Isten számára.

Beszűkülve hétköznapi élethelyzeteinkbe, problémáinkba, vágyainkba, érzelmeinkbe, naponta ismétlődő gondolatainkba könnyen elfelejtjük, hogy végtelen, szerető, Mindenható Forrásból származunk.

A Létezéspont meditáció és stresszkezelés képzés folytatásában azzal foglalkozunk, hogyan kapcsolódhatunk újra forrásunkkal, akit a különböző kultúrák, és spirituális hagyományok más-más néven neveznek. A Vele való kapcsolat elmélyítése testünk, lelkünk, kapcsolataink, s bolygónk számára is gyógyító. E kapcsolat segítségével kibontakoztathatjuk lehetőségeinket, s teljesebbé tehetjük életünket.

Az éberség meditációra épülő képzésen a tudományos megközelítések, a légző, és energetizáló gyakorlatok mellett fontos hangsúlyt kap az ima, és a pozitív vizualizáció. Foglalkozunk az élet különböző területein (kapcsolatok, egészség, munka, anyagiak, tanulás) elakadásokat okozó minták, és korlátozó hiedelmek tudatosításával, és meghaladásával. S azzal is, hogyan segítheti a hit, és a meditáció a nagy álmok, és célok megvalósítását.

Talán mindenkinek célja, hogy egészséges, boldog, szeretetteli életet éljen, bőségben és békében. Sokszor ehhez szükséges döntést hoznunk, hogy változtunk énünk berögzült hiedelemrendszerein, azonosulásain, ragaszkodásain, és átadjuk magunkat Forrásunk bölcsességének. Ha döntést hoztunk, akkor lépéseket is szükséges tennünk a tudatosulás, és a változás, azaz a cél elérése érdekében. A változás egy teljesebb én megjelenéséhez vezet, aki már képes a céljai megvalósítására. A tudat felszabadítása az én berögzüléseitől, tehát segíti a kiteljesedést, és a célok megvalósítását. S egyszer a folyamat egy pontján rájöhetünk, hogy nem is az én céljainak megvalósítása a lényeg, hanem az újrakapcsolódás… Talán ezt a pontot nevezhetjük kegyelmi állapotnak, vagy megvilágosodásnak.

A képzés azoknak javasolt, akik már elvégezték a Létezéspont – Meditáció és stresszkezelés képzést.

Induló képzések

2023. Január 20. 7x3 órás képzés
Péntekenként 09.00 – 12.00-ig
Képzés díja: 70.000.-Ft