Ajánlások

"Cégvezetőként dolgozom, közgazdász vagyok. Mindig érdekelt, hogyan tudok problémákat megoldani, így lettem én is mediátor. Aztán a saját életemben azzal szembesültem, hogy a saját magam dolgait, problémáit nem könnyű megoldani és valami gyűlik, gyűlik és erre kellene valami megoldást találni. Én így kerültem Robihoz, így kerestem meg, hogy a stresszkezelésben segítsen nekem. A tanfolyamon megismertünk egy alap elméletet, hogy ez hogy működik, mit lehet róla tudni, mit várhatunk tőle és mit nem, utána voltak gyakorlatok, ezek fizikai, mozgásos gyakorlatok, amelyeket valamilyen szinten elsajátítottunk, gyakoroltunk és kaptunk egy szemléletet, hogy az élet bizonyos dolgaihoz hogy álljunk hozzá. Itt megtanultam, hogy a stresszkezelés egy állandó munka, ami állandó odafigyelést igényel. Ez egy olyan állandó odafigyelés, ami nem igényel hatalmas plusz energiákat, hanem ez egy másik fajta életszemlélet. Én azóta próbálok ebben élni, ebben létezni. Itt egy olyan szemléletet kaptam, ami átsegít a mindennapokon. Mióta tudatosan gyakorlom ezt a technikát, sokkal nyugodtabb vagyok, minőségi változásokat élek meg."
(Zoltán - Debrecen)

"Szociális szakemberként, kollégáimmal vettünk részt egy 10 alkalmas stresszkezelő tréningen, ami nagyon-nagyon hasznos volt. Nekem, mint magánembernek is, mert közben egy daganatos betegséggel küzdöttem, miközben egy szociális intézményt vezettem, és ez nekem nagyon sokat segített a mindennapok túlélésében, hogy ne aggódjunk a jövőn, ne rágódjunk a múlton és szociális szakemberekként pedig tudjunk segíteni a hozzánk fordulóknak. Van a társadalomnak egy szemlélete, hogy pozitívan kell gondolkozni. Itt azzal szembesültünk, hogy bele kell engedni magunkat az érzéseinkbe, ha jön egy rossz érzés megengedhetetjük magunknak, hogy rossz érzésünk legyen és azt megfigyelve jön később a jobb érzések sorozata, de bele kell előbb engedni magunkat a rosszakba. Ezt tanulni és gyakorolni kell. Túl vagyok egy kemoterápián és egy transzplantáción. Ha nem ismerem ezt a technikát, és nem kerülök szakemberhez, akkor biztosan komoly problémáim lennének. A szorongás, kialvatlanság elősegíti a betegség súlyosságát és ebben is segített a stresszkezelő tanfolyam. Elmondhatom, hogy nem szedek pszichoszomatikus gyógyszereket, altatót, nyugtatót. Ez szerintem nagyon nagy dolog. Azt gondolom, hogy ezt a technikát hamarabb megismerem, lehet nem is leszek beteg. "
(Éva - Debrecen)

"Szeretettel ajánlom! A meditáció és stresszkezelés csoport minden egyes percét élveztem. Köszönöm! 🙂"
(Beatrix - Debrecen)

"Amikor úgy érzed, hogy eltévedtél életed erdejében, akkor valószínű, hogy segítségre van szükséged. Én ezt kaptam meg Dr. Orosz Róbert pszichológus által vezetett meditációs és stresszkezelés képzésein. Olyan elméleti és gyakorlati ismeretekhez jutottam a nagyon jó hangulatú tanfolyamon, amelyek segítségével - természetesen sok-sok gyakorlással - újra jó úton vagyok, a saját kezembe vehettem életem irányítását. Köszönet és hála érte."
(Erzsébet - Debrecen)

"A mindennapokban hasznosítható tudást kaptunk a Stresszkezelő képzésen, hálás vagyok, hogy részt vehettem rajta."
(Eszter - Debrecen)

"Az egyik legjobb dolog az életben ami eddig történt velem, hogy részt vettem a stresszkezelő- és meditációs csoporton, ahol olyan dolgokat tanulhattam amiktől teljesen pozitív irányba indult az életem. Eddig el se tudtam képzelni, hogy így is lehet élni. Köszönöm Robinak, hogy megmutatta ezt nekem."
(Ákos - Debrecen)

"Emberileg, szakmailag tökéletesen felkészült."
(Gabriella - Debrecen)

"10 évvel ezelőtt egy komoly traumán estem át, melynek következményeként szorongásos tüneteim lettek. A szorongásom sajnos állandósult és nem igazán tudtam mit kezdeni az érzéssel. Leginkább bosszantott, úgy éreztem, hogy nem lenne szabad ezt éreznem és nem is igazán értem az okát, hiszen nem vagyok olyan stresszhelyzetben, hogy az indokolt legyen. Amikor megjelent az érzés, ideges lettem, ami csak fokozta a szorongásomat. Nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, így a szívem – a folyamatos szorongástól – extrákat kezdett (ES) ütni. Két évvel ezelőtt észrevettem, hogy pozitív megerősítések hatására a szorongásom enyhül és az ES-ek számát is csökkenti. Megfigyeltem, hogy bizonyos szituációk ugyanezt kiváltják bennem, például, amikor kiállok magamért és bízom magamban. Ekkor tudatosult bennem, hogy érzelmi probléma tartja fent a szorongásomat. A pozitív megerősítések és az autogén tréning azonban csak rövid ideig segítettek, utána hamar visszatért a megszokott szorongásos állapot. Tudatos útkeresés következett, hogy megfejtsem önmagam, szorongásom okát. Könyvek, előadások, online tanfolyamok tucatja következett, EMDR terápia és pszichológusi konzultáció, melyek mind adtak valamit az utamon, de a kulcsot még mindig nem találtam meg. Ekkor botlottam bele – a weben keresgetve, véletlenül - dr. Orosz Róbert Meditáció és stressz-kezelés tanfolyamába. Ez a tanfolyam volt az, ahol megtaláltam a kulcsot önmagamhoz, itt tanultam meg érzelmeim kezelését. 10 év után először éreztem azt, hogy én irányítom az érzelmeimet, hogy ismét a régi vagyok, hogy visszakaptam az Életem. Az érzelmek kezelésén túl, természetesen sok más értékes dolgot is megismerhettem a tanfolyamon, mint a meditáció, mindfulness, jóga, egészséges életmód és életszemlélet. Ezeket is örömmel építettem be hétköznapjaimba, melynek hatására könnyebben birkózom meg az alkalmanként felmerülő stresszel, problémákkal. Hihetetlen hálás vagyok, hogy megtaláltam ezt a tanfolyamot. Hálás vagyok Robinak, amiért ilyen komplex, több területet átfogó, elméleti és gyakorlati tudással gazdagodhattam. Hálás vagyok, hogy megmutatta, hogy a megoldás bennem van, és hogy mindig van választás. Robi személyében egy olyan embert ismertem meg, aki mosolyogva, szeretettel, alázattal és tisztelettel tanít meg arra, hogyan találd meg önmagad legjobb verzióját és hogyan élj boldogan. Nagyon köszönöm! Szeretettel ajánlom mindenkinek 🙂!"
(Ágnes - Debrecen)